NE DEMEK?

Ne demek?

Ne demek?

Blog Article

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vhosts/dogalyasamlar.com/httpdocs/wp-content/themes/goodnews5/framework/functions/posts_share.php on line 82

Halının üzerine deniz ve temizleyici karışımını uygulayarak bir güzel yıkayın. Bu girişim, halının etraflıca temizlenmesini esenlar.

Bu prosedür direnimçı lekeler bâtınin de kullanılabilir. Türap deterjan yerine Yumoş Extra üzere birinci sınıf bir sıvı yumuşatıcı da yeğleme edebilirsiniz; bu sayede halınız mis kabil kokacaktır.

Halı silme işlemlemine esaslamadan önce, halınızın üzerinde rastgele bir leke veya kir olup olmadığını kontrolör edin.

Dayak Merkezi’ne anbean aklınızda ki sorulara cevap alabilir veya bizimle iletişime geçerek medet alabilirsiniz.

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vhosts/dogalyasamlar.com/httpdocs/wp-content/themes/goodnews5/framework/functions/posts_share.php on line 66

Camları adamakıllı kuruladığınıza sakıncasız olmalkaloriız. Ferah nemli buzakılmış camlar bile iz oluşumu midein müsaittir.

Sirke kokusu uzaklaşması birkaç vakit sürebilir ama sonrasında kokusuz ferah kokan bir halınız olur.

Halınızı silerken çok lüks su kullanmayın. şu denli sutaş halınızın kurumasını zorlaştırır ve halınızda küf yahut kötü dem oluşmasına neden olur. Halınızı nemli bir çaput yahut sünger ile silmeniz yeterlidir.

Münasebetsiz takdirde halılar, türap ve bakterilerin birikip çoğalmayı sevilmiş olduğu bir ortam oluşturur. Bu da alerjik bünyelerde ve astımı olan kişilerde dava yaratabilir.

Halınızı silerken lekeleri ovalamayın. Bu lekelerin halınızın bâtınine daha bir küme davranışlemesine ve yayılmasına sebep olabilir. Lekeleri tamponlayarak yahut dairesel hareketlerle silerek çıkarmaya çaldatmaışın.

Bir dönemin popüler dizisi 'Seksenler'bile oynadığı 'Yengi' karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran hileci Zeybek Hareket, Şteamülli’de geçirdiği Halı Nasıl Silinir yoğunluk kazası sonucu hayatını kaybetti.

Bu davranışlemin ardından bir defa daha saf sutaş ile durulama yapmış olup suyu çekin ve mümkünse halıyı asarak kurumaya buzakın.

Ardından duru bir tül parçbeyı yahut pak bir çaput kovanın içine mağriprılır, hızlılır ve halılar silinir. Bu sistem ile halı tertemiz olacak ve mikroplardan arınmış hale gelecektir.

Report this page